Fixaflex - flexibele slangen en leidingsystemen

FixaFlex is een toonaangevende Belgische fabrikant van flexibele slangen voor lage druk. Wij bieden een uitgebreid gamma betrouwbare en betaalbare producten voor de aansluiting van leidingsystemen aan. De FixaFlex producten voldoen aan strenge gecertificeerde controleprocedures, waaronder deze van KIWA en CSTB.

FixaFlex produceert kleine en grote reeksen, zowel in standaarduitvoering als in maatwerk. Hierbij staan de specifieke behoeftes van onze klanten centraal. Deze wensen beantwoorden wij met een bijzondere snelle levering van topproducten.

Onze producten zijn verkrijgbaar via de gespecialiseerde groothandel, doe-het-zelf-zaken of via onze industriële partnerfabrikanten.

Flexibiliteit, kwaliteit en snelheid zijn kernwoorden in onze missie. Om die te realiseren, beschikken we over een krachtig productieapparaat, een continue voorraad en een gedreven, professioneel team.

Exact dé flexibels en koppelingen die u nodig heeft!

Dankzij ons uniek concept biedt FixaFlex antwoord op alle mogelijke vraagstukken omtrent leidingsystemen, slangkoppelingen en flexibels. 

PICK-A-FLEX
Nood aan flexibele slangen en allerhande toebehoren? Pick ‘in time’ exact wat u nodig heeft uit onze uitgebreide online catalogus.

THINK-A-FLEX
U heeft een leidingsysteem uitgedacht met flexibels en slangkoppelingen? Wij stellen het met zorg voor u samen!

CREATE-A-FLEX
Een state-of-the-art flexibele slang in gedachten? We hebben alle knowhow en productiefaciliteiten om de oplossing op maat snel en perfect te produceren.

Eigen productie is de beste kwaliteitsgarantie

Door een volledig geïntegreerde onderneming, vooruitstrevende productiesite en frequente kwaliteitscontroles levert FixaFlex Belgische producten met een hoge kwaliteit én 10 jaar garantie!